Välkommen till Flytväst.nu, din butik för flytvästar på nätet!

vägg med flytvästar

Flytväst.nu - flytvästar på nätet!

Vi på flytväst.nu tycker att flytvästar är ett måste när man är ute på sjön. Vår erfarenhet i branchen sträcker sig över 30 år och vi delar gärna med oss av vår kunskap om flytplagg, räddningsvästar, seglarvästar och barnflytvästar m.m. Här på vår webbsida kan du handla flytvästar och tillbehör från marknadens ledande tillverkare, till bästa pris och med snabba leveranser.

flytvästar och räddningsvästar i butikenFlytväst.nu drivs av båttillbehörsbutiken Captains. I butiken på Kommendörsgatan 26 på Östermalm i centrala Stockholm kan du spana in hela vårt sortiment. I den fysiska butiken gäller samma priser som på hemsidan, men vi kan tyvärr inte garantera lagerstatus. Vill du veta om en produkt finns i butiken, ring oss!

Våra leverantörer

Vi lagerför produkter från tillverkarna Baltic, Crewsaver, Sail Racing, Regatta och Helly Hansen. De produkter vi tar in är noggrant utvalda och håller högsta kvalitet. För våra uppblåsbara räddningsvästar har vi nödvändiga tillbehör som livselar, laddpack och livlinor. Vi har även tillbehör till andra leverantörers uppblåsbara västar - fråga oss!

Vi hoppas att du gillar vår sajt och ser fram emot din beställning!

Flytväst.nu