Välkommen till Flytväst.nu, din butik för flytvästar på nätet!

Köpvillkor

Här har vi samlat allt som har med ditt köp att göra, som t.ex. ångerrätt, returer, leveranssätt, garantier och service. Flytväst.nu och Captains drivs av Källs Färg & Marin AB, Stockholm. Om det är något du undrar över får du gärna kontakta oss via telefon eller e-post.

Distansköplagen

Flytväst.nu följer lagen om distansavtal vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan. Du har alltid rätt att häva ditt köp om varan är slut. Ångerrätten gäller varor köpta på Internet. Givetvis gäller inte ångerrätten om varan varit använd eller om eventuell plombering har brutits. Vid retur betalar du själv returfrakten. Tänk på att spara alla kvitton och handlingar som transportören av varan lämnar till dig.

Kontakta alltid oss innan du returnerar varan och specificera vad du önskar returnera. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi, inom 30 dagar från det att du kontaktade oss, tillbaka det belopp du betalat.

Bytesrätt, reklamation och retur

Bytesrätt gäller i 30 dagar från det att du mottagit din vara. Returfrakt och ev. emballage betalar du själv. Om varan är felaktig eller felexpedierad står vi för frakten och skickar tillbaka lämplig vara eller vidtar andra passande åtgärder. Returadress Källs Färg & Marin AB, Kommendörsgatan 26, 114 48 Stockholm. Tel : 08-663 77 77. Under november och december månad är det förlängd öppet köp på ordrar t o m 8/1, bytesrätt hela januari månad. 

Garantier och service

Bestämmelserna i konsumentköplagen gäller för alla våra varor så vida kunden inte är ett företag, då tillämpar vi köplagen. De innebär att du har rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Vänta inte med att påtala felet.

Betalning

På Flytväst.nu kan du betala med Klarna (faktura, delbetalning eller kort).

Priser

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan förvarning ändra priserna på våra produkter. I alla priser ingår moms med 25 procent.

Leveranser

Flytväst.nu levererar endast inom Sverige. Fraktkostnaden är 49 kr inkl. moms och leveranstiden 2-4 arbetsdagar. Om värdet på ordern är 1000 kr eller mer är frakten gratis.